100% authentieke kaasplanken

Over ons

Door jaren als timmerman met hout te hebben gewerkt, hebben wij veel gevoel voor het hergebruiken van oud hout. Onze passie voor hout maakt dat wij het ontzettend zonde vinden dat er zoveel hout wordt weggegooid. Juist kaasplanken die jarenlang gebruikt zijn om kaas op te rijpen, hebben een prachtig, authentieke uitstraling. Daarom geven wij deze planken graag een tweede leven. Duurzaamheid staat dus hoog in het vaandel bij ons!

Veel oude kaaspakhuizen ondergaan in deze tijd een modernisering. Hierdoor worden vaak de oude overtollige kaasplanken weggegooid, eeuwig zonde vinden wij. Daarom kopen wij deze planken over en brengen ze opnieuw in de markt. Dit is ontstaan naar een vraag die wij 30 jaar geleden regelmatig kregen: “hebben jullie ook gebruikt én breed hout?”

Kaasplankenhandel.com onderscheidt zich door de ruime voorraad in diverse afmetingen breed hout. Hierdoor zijn we in staat te voldoen aan soms uiterst specifieke wensen van de klant, groot én klein. Onze brede en oude planken zijn dan ook geschikt voor vele doeleinden.

Benieuwd voor wie onze kaasplanken planken allemaal uitkomst bieden?

Duurzaamheid

Hout is uiteraard een duurzaam materiaal. Een natuurproduct weggooien is zo ontzettend zonde. Met kaasplankenhandel.com leveren we een bijdrage aan een duurzamere wereld en gaan we ontbossing tegen. Deze kaasplanken zijn namelijk nog uitstekend te gebruiken voor de eerder genoemde doeleinden.

Wat klanten over ons zeggen

Geïnteresseerd in onze kaasplanken of wilt u direct bestellen?